Poslední příležitost k výhodnému nákupu bytu na Vinohradech

Poslední příležitost k výhodnému nákupu bytu na Vinohradech

Datum publikace článku: 03. 03. 2015

Levné hypotéky, nízké ceny bytů a výrazné slevy u developerů. Zkombinujte tyto výhody a zjistíte, že luxusní bydlení v Praze 10 nikdy nebylo dostupnější.

V loňském roce se prodalo nejvíce nových bytů v Praze 9, Praze 10, Praze 5 a Praze 4. Celkově je situace na trhu s nemovitostmi velice příznivá, jelikož ceny hypoték se stále drží nízko. Ceny bytů v Praze však začínají pomalu stoupat a majitelům se tak začnou vyplácet.

Zájemci o bydlení v Praze mají stále z čeho vybírat - developeři měli na začátku roku k dispozici 6 750 nových bytů a staví další. V některých lokalitách jsou však stále volné byty a nyní je můžete získat se slevou více než milion korun.

Rezidenci Korunní si zamilují rodiny i singles

Rezidence Korunní je novostavba v Praze 10, kterou tvoří čtvercový půdorys. Uprostřed domů se nachází travnatá plocha se stromy, lavičkami a dokonce i vodní plochou.

Rezidenti zde mohou relaxovat a přitom si užívat snadnou dostupnost do centra. V bezprostřední blízkosti se totiž nachází stanice metra, autobusu i tramvaje. Každý byt má navíc k dispozici alespoň jedno parkovací místo.

Bydlení na Vinohradech

Vybírat můžete z bydlení v bytě 3+kk nebo mezonetovém 4+kk. Nové byty se nachází v části rezidence s názvem Villa, která se svažuje k ulicím Hradešínská a Říčanská. Navazuje tak na původní zástavbu vil z počátku 20. století. Těmito vilami se také Rezidence inspirovala při vytváření nadstandardního bydlení v centru Prahy.

Bydlení na Vinohradech je perfektní pro milovníky ruchu i klidu

Byty v Praze na Vinohradech mají nejen skvělé vybavení a architektonické řešení, ale také luxusní lokalitu. Vinohrady nabízí plnou občanskou vybavenost a pokud by vám nestačila relaxace na dvoře v Rezidenci, můžete se vypravit do Riegrových nebo Havlíčkových sadů. Bydlení na Vinohradech je zkrátka ideální pro každého, kdo miluje zeleň, ale zároveň se nechce vzdát pohodlí centra. 

Kdybyste přeci jen chtěli vyrazit na delší výlet, přímo z Rezidence jste za 15 minut na hlavním nádraží. Po náročném dni pak večer můžete vyrazit do jednoho ze dvou divadel, které se ve čtvrti nachází.

<< Zobrazit všechny aktuality