Při výběru svého nového bydlení vsaďte na jistotu

Při výběru svého nového bydlení vsaďte na jistotu

Datum publikace článku: 21. 04. 2020

FINEP HOLDING patří mezi největší developerské skupiny u nás. Jsme lídři trhu a patříme mezi ty, kteří určují trendy na developerském trhu. Našim klientům nabízíme jako jediní na českém trhu kompletní servis a služby ve všech oblastech, které souvisejí s bydlením.

Realizovala sídla pro Českou spořitelnu, Nestlé, T-Mobile, Skansku, Národní technickou knihovnu a postavila či zrekonstruovala bezmála 7 000 bytů. V současné době má rozpracované projekty ve významných pražských lokalitách; Rohan City, Smíchov City či Žižkov City.

FINEP – Nové byty a domy ve skvělých lokalitách Prahy

FINEP posouvá hranice českého a slovenského city developmentu prostřednictvím výstavby celých nových městských čtvrtí na srovnatelnou úroveň světových metropolí.

Zároveň je i jediným developerem, který je dlouhodobě v TOP 3 největších developerů v rezidenčním i administrativním segmentu v České republice. Od roku 1995 v Praze postavili přes 14 500 nových bytů v bytových domech v několika desítkách úspěšných rezidenčních projektů - Harfa Park, Byty U Sluncové, Britská čtvrť , Byty Permanka v Holešovicích a další.

Společnost FINEP mění v Praze celé městcké čtvrti

Realizuje i výstavbu moderních městských rodinných domů s vlastní zahradou v Praze. Těch bylo více než 200. Našim klientům jsme neprodali jen samotný byt, ale vybudovali jsme pro ně jejich nový životní prostor, jehož součástí jsou nejenom dětská hřiště, sportovní plochy, městská zeleň, trávníky a velké městské parky, ale také obchodní prostory a moderní městská infrastruktura přímo v daném místě.

A náš administrativní komplex City West je kompletně obsazen úspěšnými zahraničními českými firmami. V rámci první etapy výstavby komplexu City West jsme zde vybudovali přes 100 000 m2 kancelářské plochy.

<< Zobrazit všechny aktuality